• darkblurbg
  La Colmena Famosa
 • darkblurbg
  La Colmena Famosa
 • darkblurbg
  La Colmena Famosa
 • darkblurbg
  La Colmena Famosa

Door zijn centrale ligging midden in de natuur is La Colmena Famosa een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de regio. Het merendeel van de culturele hoogtepunten binnen handbereik, uitgebreide mogelijkheden voor prachtige wandelingen en het strand op slechts een half uur rijden.

Enkele voorbeelden:

Granada met een bezoek aan het Alhambra.

Reistijd ca. 1 uur en 15 minuten.

We helpen je graag met het reserveren van kaartjes voor het Alhambra.


Córdoba met zijn wereldberoemde Mezquita. "Wie Andalusie bezoekt en de Mezquita heeft overgeslagen heeft Andalusie niet gezien". Vooraf kaartjes reserveren is niet nodig.


De historische binnenstad van Málaga.

Lekker slenteren door de gezellige straatjes van het historisch centrum. Genieten van een keur aan prachtige musea en andere bezienswaardigheden. En flaneren langs de levendige boulevard langs de haven hoort daarbij.


Antequera en El Torcal.

Een bezoek aan de historische binnenstad van Antequera is zeker de moeite waard en goed te combineren met een wandeling door het spectaculaire karstgebergte van El Torcal. En voor de liefhebbers: vergeet de Dolmen niet.


Frigiliana.

Een van de authentieke witte Andalusische dorpjes waar in het oude deel de Moorse invloeden nog duidelijk herkenbaar zijn.


Caminito del Rey.

Voor wie durft zou deze spectaculaire wandeling moeten maken. Is spectaculair en door zijn extreme veiligheids- voorzieningen niet gevaarlijk!

Door de grote belangstelling is het zaak tijdig kaartjes te reserveren.


Wandelen.

Direct vanuit La Colmena Famosa hebben we al een paar beschreven wandelingen. Verder is er in de directe omgeving een veelheid aan mogelijkheden voor korte, lange, intensieve of gemakkelijke wandelingen.  


Het vorenstaande is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die er zijn. Ter plaatse geven we u graag meer informatie.