Headerfoto

Taalcursus Spaans

La Colmena FamosaBeleef de Spaanse taal in een z.g. “opfriscursus”: Spaans gedoceerd in je eigen taal, voor mensen die al enige maanden (op zijn minst) Spaanse les hebben gehad en hun vragen en problemen met de grammatica beantwoord willen zien. Verder is de cursus gericht op een verbetering van de spreekvaardigheid.

Een cursus tijdens uw verblijf in vakantiewoning of Bed & Breakfast La Colmena Famosa is bij uitstek een gelegenheid om de taal meer eigen te maken en direct in de praktijk te toetsen.

Verdiepen van de basiskennis Spaans

Het verdiepen van de basiskennis, verklaren van grammaticale problemen krijgen de nodige aandacht, maar vooral het actief taalgebruik staat centraal. In Spanje zult u ontdekken dat, als je de taal een beetje spreekt, bijna overal toegankelijke mensen tegenkomt. Vooral voor wie het binnenland bezoekt, of even iets van de kusten afdwaalt kan het een openbaring zijn om wat Spaans te spreken. De beloning is groot. Veel Spanjaarden geven blijk van hun waardering (en bewondering) voor degene die probeert zich in hun eigen taal duidelijk te maken.

Praktische onderwerpen: methode Caminos

Aan de hand van praktische onderwerpen proberen we de belangrijkste regels van de taal onder de knie te krijgen aan de hand van de methode “Caminos” een leerzame maar vooral leuke bezigheid. Ook duiken we af en toe, voor wie dat wil, in de Spaanse kunst, cultuur en geschiedenis. De lessen worden op maat aangeboden. Privé les tijdens uw vakantie of zomaar eens een paar uurtjes “verdieping”? Het is allemaal mogelijk.  

Interesse? Op het formulier om de beschikbaarheid van de vakantiewoning aan te vragen, kunt u aangeven met hoeveel personen en voor hoeveel dagen u een taalcursus wilt volgen. U ontvangt dan voor de cursus een uitgewerkt voorstel.

Terug naar activiteiten