Headerfoto

Table d'Hote op de Colmena

Diners

MaaltijdTwee dagen per week bieden wij u de mogelijkheid om ’s avonds bij ons te genieten van een heerlijke driegangenmaaltijd. Alle gerechten worden in eigen keuken bereid, waarbij gebruik wordt gemaakt van zoveel mogelijk verse producten.
Wat wilt u? Aan u de keus! ’s Ochtends bij het ontbijt wordt het menu gepresenteerd en kunt u kenbaar maken of u ’s avonds aan het diner deelneemt. Op verzoek bereiden we ook een vegetarische maaltijd en proberen we zoveel als mogelijk met eventuele dieetwensen rekening te houden. ’s Avonds is het, na een actieve dag een genoegen om aan te schuiven aan de grote tafel waar gezamenlijk wordt gegeten. Laat u heerlijk verwennen! Geniet van de internationale gerechten die wij voor u bereiden. Natuurlijk wordt hierbij de Spaanse keuken niet vergeten. En dan hebben we het nog niet gehad over de goede wijnen die Spanje biedt. Rood, rosé of wit, u zegt het maar. Als liefhebber van het goede der aarde, bent u bij ons aan het goede adres.
De prijs voor het diner bedraagt € 27,50 per persoon, inclusief wijn.

 

Maaltijdsalades

Tevens bieden we enkele malen per week de mogelijkheid om bij ons een maaltijdsalade te bestellen. Er is keuze uit de navolgende salades:

- maaltijdsalade met diverse soorten kaas (€ 16,50);
- maaltijdsalade met diverse soorten vis (€ 18,50);
- maaltijdsalade met stukjes kip, appel, bacon en geroosterde amandelen (€ 14,50) De salades worden op uw eigen terras geserveerd.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om elders te gaan eten. In de directe nabijheid (Colmenar en Casabermeja) zijn een aantal restaurants gevestigd en uiteraard bieden Málaga en Antequera een keur aan mogelijkheden.

 

Maaltijden