Keramiekcursus

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om workshops en cursussen te boeken.
Heb je een workshop of cursus geboekt neem dan per mail contact op.

Keramiekcursus

Tussen 1 september en 1 juli  bieden we de mogelijkheid voor het volgen van een keramiekcursus. De cursus omvat 2 keer een blok van 8 lessen van 2,5 uur. De cursus is geschikt voor beginners tot gevorderden. Het accent van de cursus ligt op de verschillende opbouwtechnieken en stooktechnieken.

Er is geen draaischijf aanwezig en alle objecten worden handgevormd opgebouwd.

De cursus wordt gegeven  op dinsdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur en op donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur. Als er in die periode een meerdaagse workshop is geboekt, kunnen de lessen voor die week komen te vervallen. Die worden uiteraard op een ander moment ingehaald.

Bij voldoende belangstelling en in overleg kan de cursus ook op andere dagen en/of tijdsbestek gegeven worden.

De groep bestaat uit maximaal 6 personen en is er dus voldoende tijd om iedereen persoonlijke aandacht te geven, afgestemd op je niveau.

De deelnemers zijn vrij in de keuze van de te maken objecten. Uiteraard adviseren we over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de gemaakte keuzes. Om vertrouwd te raken met het materiaal en opbouwtechniek werken we voor beginners bij aanvang met een aantal opdrachten.

De prijs van de cursus voor 8 lessen bedraagt € 160,00. Als je direct inschrijft voor de 2 blokken van 8 lessen krijg je 10 procent korting en bedraagt de totaalprijs € 290,00.

In deze prijs is inbegrepen:

  • Gebruik van klei en materialen
  • Gebruik van de gangbare glazuren
  • Koffie/thee/drankje tijdens de pauzes.

De kosten voor het stoken van de objecten is niet inbegrepen. Deze bedragen € 5,00 per kilo te stoken klei (objecten worden na het stoken gewogen).

Als je een keer verhinderd bent is dat geen probleem en kun je de gemiste les gewoon inhalen. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.