Headerfoto

BEHEER EN INFORMATIE vakantiewoning

Beheer

TUINDe landschapstuin, die het huis omringt, heeft natuurlijk zorg en aandacht nodig. Zeker in de zomermaanden moet er dagelijks gesproeid worden. Wij zullen bij het werk in de tuin zoveel als mogelijk rekening houden met uw privacy.

zwembadLos van de zorg voor de tuin onderhoudt de beheerder ook het zwembad en kunt u in geval van (technische) storingen, direct een beroep op de hem/haar doen.

Uiteraard kunt u ook met al uw overige vragen bij de beheerder terecht en is hij uitstekend bekend met de streek en kan hij u handige tips over de omgeving, leuke restaurantjes en te bezoeken bezienswaardigheden geven.

Door de afgescheiden ligging van La Casita is uw privacy gewaarborgd en is het zwembad uitsluitend voor uw gebruik. Het zwembad wordt gezamelijk gebruikt met de Bed & Breakfast gasten

Informatie vakantiewoning:

In de woning is een map aanwezig met:

- algemene regels voor het gebruik van de woning

- omschrijving voor het gebruik van alle elektrische apparaten

- toegangscode voor het gebruik van het draadloze internet

- plattegronden van de plaatsen met de belangrijkste bezienswaardigheden

- tips voor leuke uitstapjes

- informatie over wandelingen in de directe omgeving

En zoals gezegd, kunt u natuurlijk altijd te rade gaan bij de beheerder.

Verzekeringen:

Tussen het moment van reserveren en het feitelijke verblijf ligt vaak enige tijd. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval u door omstandigheden de reservering moet annuleren.

Ziektekosten worden vaak vergoed vanuit uw reisverzekering. Toch is het handig om aan uw ziektekostenverzekeraar een EHIC (European Health Insurance Card) pasje te vragen. Met dit pasje voorkomt u dat u de kosten van een eventuele medische behandeling zelf moet voorschieten.

Terug naar boven